Чланови радне групе представили пројекат Велики рат у Министарству просвете, науке и технолошког развоја

Део радне групе међушколског пројекта „Велики рат“ посетио је Министарство просвете, науке и технолошког развоја и састао се државном секретарком Снежаном Марковић. Испред радне групе пројекта „Велики рат“, Драгана Мишић, Весна Новичић и Александар Тодосијевић, представили су државној секретарки Пројекат обележавања стогодишњице Великог рата.

???????????????????????????????

Чланови радне групе указали су на важност обележавања значајног јубилеја који би треба да обухвати основне и средње школе на територији Републике Србије и да том пројекту треба дати што ширу друштвену пажњу. Активности и манифестације везане за пројекат редовно се ажурирају на порталу Велики рат и прате рад великог броја наставника основних и средњих школа у Републици Србији.

Представљена је предстојећа конференција за наставнике Велики рат – сто година после у организацији Удружења наставника „Доситеј Обрадовић“. Основни циљ конференције је указати на важност обележавања стогодишњице Великог рата и постаћи наставнике да својим креативним идејама допринесу обележавању овог значајног јубилеја.

DSC03988

Државна секретарка Снежана Марковић подржала је напоре радне групе у реализацији поменутог пројекта и истакла значај сваке иницијативе наставника у циљу афирмисања вредности образовања  и васпитања. Састанак је протекао у срдачној атмосфери, а разговарало се и другим отвореним питањима образовања и школства.

Погледај још:

Конференција за наставнике: Велики рат – сто година после

О пројекту „Велики рат“

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s